Styrelsen 2023

Styrelsen 2023

Tommy Grönberg

Ordförande

Började tidigt i tonåren med jollesegling, både en- och tvåmanstyper. Därefter blev det kölbåtar, allt från skärgårdskryssare till moderna båtar. Gillar även att utmana mig med kappseglingar när tillfälle ges. En del framgångar med Carrera Helmsman. I och med barn/familj så blev det mera inriktning på familjebåtar, allt från Tetis, Granada 31, Oceanis 34, Oceanis 41. Nu har vi efter många år sadlat om till att köra motorbåt.

Olof Johannesson

Ledamot/Kassör

Lorem ipsum dolor sit amet,
consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod.

Lars Appel

Ledamot

Lorem ipsum dolor sit amet,
consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod.

Anders Lindberg

Suppleant

Jag köpte min första båt 1966, en röd tvåmastad C-kanot. Pengarna hade jag sparat ihop med hjälp riskersättning som röjdykare i marinen. Därefter har jag haft ett antal båtar, M22, M25, SK 55, Lady Helmsman och nu Jeanneau 39i P.

Har seglat alla somrar sen 1966 och uppfostrat 4 underbara barn på sjön. Under senare år med allt större båtar har våra seglingar blivit allt längre och längre och nu i samband med pensionen så är siktet mot varmare breddgrader högst aktuellt. Är också lärare på Båtägarskolan där jag håller kurser på sjön under sommaren och teori på vintern (förarbevis och kustskeppare).

Björn Ruthström

Ledamot/IT-ansvarig

Jag har sedan barnsben seglat. Allt från Windsurfining till större fartyg. Under min ungdom seglade jag mycket skuta. 100 ton svartek som drivs fram av 10 segel är fantastiskt. Det är även en god skola i att framföra ett skepp. Numera är eken utbytt mot fransk Jeanneau-plast.  Min Sun Odyssey 45 förvärvade jag 2014 och är väldigt nöjd. När jag inte seglar jobbar jag som IT-konsult.

Mattias Kennebäck

Ledamot

Lorem ipsum dolor sit amet,
consectetur adipiscing elit,
sed do eiusmod.

Kjell Pettersson Haid

Ledamot

Jag är ägare till en Beneteau Oceanis 41.1. Detta är min andra Beneteau. Därutöver har jag tidigare köpt eller byggt 3 segelbåtar.
Jag seglar hellre än bra ?. Men livet på sjön är en fantastisk upplevelse. Har varit medlem i klubben c:a 5 år.
Navigare necesse est!

Anders Jonsson

Suppleant

Jag hade min första segeljolle då jag var 13 år ( OK jolle) och sen har det bara fortsatt via fler jollar, segelbrädor och segelbåtar. Seglar nu en Beneteau First 45F5 sedan år 2000. Jobbar på att slappna av och inte “kappa” med alla jag ser, men det går sådär.

Comments are closed.