God fortsättning på 2024

Båtvänner

Vi från styrelsen hoppas att ni har haft en fin båtsäsong. Några klubbrelaterade träffar blev det även i år. I fantastiskt väder bjöds traditionsenlig försommarträff på Jolpan. Till den lika traditionella sensommarträffen på Lökholmen/Sandhamn samlades i år många glada deltagare för att avnjuta de goda skaldjuren. Medarrangör i år var Beneteau Swift Trawler-klubben. Det är inte sista gången, då det blev väldigt lyckat och uppskattat av alla.

Styrelsen har beslutat att 2024 skjuta fram årsmötet till den 1 juni. Anledningen är att klubben kommer ha en större gemensam aktivitet i samband med ett event hos Yachtsale första helgen i juni. Styrelsen kommer skicka ut mer information när det närmar sig.

Klubbens sponsor Yachtsale kommer att erbjuda er medlemmar fribiljetter till världens största båtmässa, “Boot Düsseldorf” 20 – 28 januari 2024. Önskas biljetter, maila info@yachtsale.se eller följ denna länk https://yachtsale.se/event/dusseldorf-boat-show-2024.

För dig som vill se nya båtar men inte vill åka till Tyskland kommer efter nyår Sveriges första Beneteau Oceanis 37.1 finnas tillgänglig att titta på i Saltsjöbaden. Modellen är nominerad till både “European Yacht of the year” samt “Boat of the year”. Kontakta Yachtsale för mer information, info@yachtsale.se

Kom ihåg att följa och gilla klubben på Facebook.  Där kommer mer information och aktiviteter att läggas upp,  https://www.facebook.com/beneteau.jeanneau.se.

Vi från styrelsen vill passa på och tacka för denna säsong samt önska er en God fortsättning på det nya året..

Comments are closed.